O meni

Emir Imamović

Moje ime je Emir Imamović  i po zanimanju sam magistar nutricionizma (UNTZ).

Oduvijek me vukla želja da pomažem drugim ljudima, stoga se i odlučih za ovaj smjer. Uz moju pomoć možete na lagan i brz način doći do željenog rezultata. Tijekom godina samostalno sam razvio nekoliko dijeta (najviše posvećenih pretilosti, što je u današnje vrijeme jedna od najčešćih i najbrže rastućih bolesti). Tu sam za Vas i ako Vam trebaju bilo kakvi drugi savjeti za Vašu ishranu i zdravlje, kao naprimjer kod prehrane za oboljele od dijabetesa ili osoba koje imaju problema sa hipertenzijom.

139769176 459088558616467 5847389186379272437 n
139745760 175625351010068 1810131797409971743 n
Kako vam mogu pomoći

Savjeti iz struke

Uz prehrambene namirnice, mogu Vam preporučiti i najkvalitetnije dodatke prehrani – Herbalife proizvode. Široka paleta proizvoda od proteina, zamjenskih obroka, aloja, kofeinskih čajeva, biljnih sirovih vlakana, vitamina i minerala, proteinskih čokoladica i preparata za njegu tijela.

Pored toga što sam po zanimanju, naglasio bih da sam cijelog života u sportu – nogomet, zatim košarka gdje sam igrao i za seniorski tim, a istovremeno sam išao na privatne treninge sa atletičarima kao i sa članovima bokserskog kluba. Radeći sa različitim trenerima, uspio sam naučiti mnogo toga o pravilnom izvođenju vježbi, pokretima, disanju i objedinio to u jedan nešto drugačiji koncept pomoću kojeg se efikasnije i brže dolazi do željenih rezultata. O mojim sportskim aktivnostima i dostignućima govore medalje i diplome sa raznih takmičenja na kojima sam učestvovao.

Planove prehrane

Uz osnovnu nutritivnu dijetu koju sam razvijao u godinama nakon uspješno završenog školovanja, uspio sam napraviti planove prehrane:

Svaka od njih ima određene kvalitete i uz moju pomoć, a Vašu samokontrolu, sve se može postići i ništa nije nemoguće

Djete prilagođene Vama

Ne treba zaboraviti ni još jedan gorući problem – stres. Stres je jedan od glavnih okidača mnogih bolesti, a uz programe dijeta i treninga, na ovoj stranici imat ćete priliku pročitati mnogo korisnih savjeta kako da se oslobodite stresa i na koji način da, uz par jednostavnih koraka, dođete do Vašeg unutrašnjeg mira.

Jeste spremni za promjene?