s1 1
Dugo sam lutala, te pokušavala sa raznim dijetama. Nekako bih uvijek pokleknula,te se vraćala starim, lošim navikama. Prehrana od Emira Imamovića, je prije svega zdrav način života. Ono što je meni najvažnije jeste da se osjećam zdravo, sito, a kile gubim. Topla preporuka.
Sabrina Aljukić
Dejan Jokic 2
Ja, Dejan Jokić, inače dobar prijatelj Emira Imamovića, sam zahvaljujući njegovom planu ishrane uspio skinuti 6kg za mjesec dana! Nakon mjeseci i mjeseci neaktivnog života i loše ishrane te shodno tome i viškom kilograma, osjećao sam se očajno i u isto vrijeme demotivisano za bilo kakvu fizičku aktivnost. Onda sam se odlučio javiti ovom genijalnom magistru nutricionizma i pokušati sa njegovim savjetima, iskreno ne vjerujući da se samo pravilnom ishranom mogu skinuti kilogrami za tako kratko vrijeme. Ostao sam zapanjen rezultatima i preplavljen motivacijom za daljnje održavanje pravilne ishrane. Javite se ovom simpatčnom momku za detaljnije informacije!
Dejan Jokić
Almir Husanovic 2
Zahvaljujući Emiru, ja sam postigao svoj cilj da dovedem svoj BMI gdje ž elim da bude. Njegov plan i program ishrane mi je mnogo pomogao i bilo je veoma lako pratiti detaljne instrukcije”
Almir Husanović
slik 2
Pridržavajući se Plana prehrane magistra nutricionizma, Emira Imamovića, i napornih treninga, za kratak vremenski period uspio sam izgubiti neželjene kilograme i dovesti svoje tijelo na zavidan nivo. Koristim ovu priliku da i drugima preporučim Plan prehrane koji je sačinjen prema potrebama pojedinca, a koji će sigurno doprinijeti da se osjećate zdravije i zadovoljnije. Zdravlje zaista nema cijenu.
Ismar Delić